174020.jpg

Ruusunnuppumme syntyi perjantaiaamuna 1.9.06 klo 4:52. Kokoa rakkauspakkauksella oli 3605 g ja 51 cm. Synnytys kesti vajaan kolme tuntia ja loppurutistus tapahtui synnytysjakkaralla ilman kummempia ponnistuksia. Harvemmin sitä tulee synnytettyä hymyssä suin, mutta nyt sain senkin ihanuuden kokea kun kipua ei juuri tuntunut, kiitos siitä spinaalipuudutuksen.

Eilen päästiin jo kotiutumaan ja kotona esikoinen otti ruusunnupun samantien hellään hoivaansa. Poika jaksoi istua (huom. omasta halustaan !) lähes toista tuntia vauva sylissä sohvan nurkassa ja ihmetellä uutta pikkusiskoa. Keskimmäinen ei niinkään ollut vauvasta kiinnostunut, pääasia oli, että äiti tuli kotiin :-) Ensimmäinen yö meni kotona loistavasti. Yösyötölle heräsi vauvan lisäksi myös esikoinen, joka halusi pitää seuraa syötön ajan. Aamulla koko perhe nukkui miltei yhdeksään saakka, jota ei ole tapahtunut enää aikoihin, kaikkea se tyttö talossa jo teettää :D

Ruusunnuppu on (vielä) hyvin rauhallinen ja elämäänsä tyytyväinen neiti. Pääasiassa hän nukkuu ja syö. Eilen illalla jaksoi pariin otteeseen hiukan tillitellä maailmaa tummilla silmillään. Muutama hento itkukin on jo kuultu jos maitobaarin ripeys ei ole miellyttänyt neitiä :-)