Nopeasti tämä ruusunnupun ensimmäinen viikko vierähti. Ja kyllä sitä ehti kaikenlaista viikon aikana tapahtuakin. Alkuviikko meni ruusunnupun masuvaivojen kanssa painiskellessa. Nyt masuvaivat ovat helpottaneet, osittain varmaan selittyy sillä, että äiti on keventänyt ruokavaliotaan roimasti. Pois kaikki mausteiset ruoat yms. Jonkinlainen yörytmikin on jo löytynyt, tosin ei ihan lapsiperheen unelma vielä, neiti kun valvoo aamuyöt keskimäärin kolmesta kuuteen, mutta rytmi kuitenkin :-)

Entäpä isoveljet sitten? Esikon ensi huuma vauvan hoidosta on jo laantunut, tykkää kuitenkin edelleen pitää neitiä sylissä ja iloitsee kun neiti herää hänen sylissään ja hymyilee hänelle. Nuoremmalla isoveljellä taas mustasukkaisuus sai alkuviikosta vallan ja poika ehti yhden päivän aikana hypätä meidän sängyssä neidin päälle sekä heittää neitiä kengällä. Onneksi osumatarkkuus kengän heitossa ei ollut hyvä ja isommilta vahingoilta säästyttiin, kuten myös päällehyppäämisestäkin selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Asiasta hiukan keskusteltiin ja loppuviikko onkin sujunut hyvin ilman vauvan kiusaamisia.

Muuta? Eilen nuorempi isoveljistä kaatui juomapullon kanssa pihalla ja toinen etuhammas lähti irti kokonaan. Onneksi muut hampaat säilyivät. Nyt vain seurataan ikenen parantumista. Esikolla taas punoitti silmät heti aamusta ja päikkäreiden jälkeen totesimme, että silmätulehdus se näyttää olevan eikä väsymyksestä johtuvaa. Illalla lääkäriin ja silmätipat peliin. Toivottavasti silmätulehdus ei ole ehtinyt vauvaan tarttua.

Tänään perheen miehet lähtivät lapsiperheiden karavaanaritapaamiseen Sauvoon meidän naisten jäädessä pitämään taloa pystyssä (miltei sananmukaisesti, kun ulkona tuulee niin kovasti ;-) Ihanaa rauhaa ja hiljaisuutta tiedossa liki 24 tunnin ajan, korvat ja mieli lepää !!! Tämä on harvinaista herkkua meillä. Vielä mukavampaa se olisi miehen kanssa kaksistaan, mutta kyllä tämä näinkin menettelee.