Niin se viikonloppu taas meni menojaan. Olimme viikonloppuna matkailuautolla asumismielessä liikenteessä eli retkellä pitkästä aikaa. Pojat ovat oppineet pienestä pitäen (tai eiväthän he isoja ole vieläkään :D), että kun lähdetään viikonlopuksi jonnekin autolla niin puhutaan retkelle lähdöstä.

Tällä kertaa kävimme tutustumassa Matkailukeskus Lempivaaraan Riihimäellä. Monta kertaa aiemmin on pitänyt käydä tuolla, mutta nyt vasta ekan kerran sinne päästiin. Paikka oli ihan ok, mutta ehkä hiukas kallis suhteessa palveluihin. Lasten mielestä alue olisi varmaan vielä mukavampi paikka kesällä, kun siellä oli mm. uimaranta, vesiliukumäki ja poniaitaus ;-)

367461.jpg

Perjantai-iltana päästiin perille melko myöhään, joten kun oli auto saatu paikalleen niin saatiin melkein samantien alkaa laittamaan iltapalaa lapsille. Pojat ehtivät kuitenkin hetken aikaa olla ulkona ja käydä ihailemassa alueen traktoria (traktorihullut pojat). Illalla tenttasivat isältään miksi traktori oli siellä ja miksi traktorissa oli aura takana ja milloin traktori lähtee töihin jne. Neiti sammahti yöunille melko kivuttomasti vaikka oli vieras paikka. Pojat nukkuivat yönsä kuin tukit eikä neitikään montaa kertaa yön aikana herännyt syömään. Autossa on jotenkin raittiimpi ilma nukkua ja siellä pääosin kaikki nukkuvat yönsä aina hyvin.

367691.jpg

Aamulla lähdettiin kirpeässä pikku pakkasessa (- 8 ast.) pienelle kävelylle kiertämään aluetta ympäri. Kävelyn jälkeen pojille lounas ja sitten päikkäreille. Itse ehdin tosin olla vain varttitunnin pötköllään, kun neiti jo heräsi ulkona. Illalla ruoan jälkeen pojat lähtivät taas ulos neidin jäädessä sisälle nukkumaan iltatorkut. Pojille oli luvattu iltapalaksi grillattua makkaraa, joten he lähtivät miehen kanssa laittamaan grillikotaan valkeata. Neidin herättyä lähdettiin perään, mutta neiti ei viihtynyt laisinkaan ulkona ja kodassa oli sen verran savuista, että tultiin samantien sisälle takaisin. Saatuani neidin yöunille ehdin vielä kotaan mässyttämään makkaraa ja sitten olikin jo poikien vuoro mennä yöunille.

Sunnuntaina auton nokka kääntyi taas kotia kohti. Olikin kiva tulla kotiin, kun naapuri oli tehnyt lumityöt perjantaisen lumimyräkän jäljiltä.