Niin se vain jäi vanha vuosi taakse. Nopeaan tuo loppuvuosi meni ja aivan yhdessä hujauksessa siirryttiin uuden vuoden puolelle. Joulun ja uudenvuoden aaton välipäivät menivät poikien ja miehen pidellessä vatsatautia, mutta nyt se tauti näyttäisi vihdoin talttuneen. Me naiset säästyimme onnekkaasti taudilta, liekö ollut neidin iällä ja imetyksellä tms. jotain osuutta asiaan (ja nyt kun sen kirjoitan tähän, niin eikös vain ensi yönä tauti sittenkin iske minuun, näin se on ennenkin käynyt ;-)

Uuden vuoden vaihde vietettiin siis kotioloissa keskenämme. Raketteja ihmeteltiin alkuilta sisällä ja sovittiin poikien kanssa, että iltaruoan jälkeen mennään ampumaan omat raketit ulos. Tosin nuorempaa poikaa alkoi iltaa myöten pamaukset pelottaa eikä hän halunnut tulla ulos katsomaan. (Mies joutui lopulta nukkumaankin alkuyön pojan vieressä, kun pikku miestä pelotti pamaukset niin paljon.) Neidinkin jätin sitten miehen huoleksi sisälle ja käytiin esikon kanssa kaksistaan ampumassa raketit. Täällä ainakin satoi vettä koko illan ja se vähän hyydytti rakettien kauneutta, kun ne eivät kauaa taivaalla loistaneet.

Nyt ollaan taas palattu tylsään arkeen (mies töissä ja lapset kiukuttelee :D). Huomenna pojat pääsevät pitkästä aikaa hoitoon kavereita tapaamaan ja minä pääsen neidin sekä neidin kummitädin kanssa alennusmyyntejä tutkailemaan. On ihana päästä vähän ihmisten ilmoille täältä neljän seinän sisältä.