Pitkästä aikaa jaksaa taas hiukan päivittää kuulumisia. Neiti alkaa olla tervehtynyt ja - nyt varmaan uskaltaa jo hehkuttaa - olemme saaneet jo neljä yötä nukkua !!! Kyllä tekee poikaa kunnon yöunet pitkästä aikaa (neiti tosin herää edelleen kaksi kertaa yössä syömään, mutta jatkaa uniaan samantien).

Ja kun yöt rauhoittui, niin niksautin itseltäni selän (kai just siitä syystä kun sai pitkästä aikaa nukkua ;-). Nyt kävelen kumarassa koko ajan ja selkälihakset laulaa hoosiannaa kun ei saa selkää suoristettua. Tätä sitten kärsitään viikko pari kun ei voi mitään lihasreklasantteja käyttää eikä särkylääkkeetkään auta noihin lihaksiin :-( Jumpatkin joudun nyt jättämään väliin ja se tietenkin harmittaa, nyt kun parin vuoden tauon jälkeen sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ylipäätään aloittamaan jumpassa käynnin.

Neidin kuume viime viikolla oli sitten vauvarokkoa. Kuumeen laskettua neidistä tuli aivan pilkullinen :D Täysin terve neiti ei vieläkään ole vaan yskä vaivaa edelleen, toivottavasti kohta sekin jo alkaisi helpottaa. Lääkärissä ollaan juostu tasaiseen tahtiin kerran viikossa ja aina vastauksena on sitkeä virustauti. Kaipa se lopulta uskottava on.

Esikoinen pääsi kuin pääsikin aloittamaan jo nyt uimakoulun. Kaksi kertaa viikossa käy uimakoulussa viiden viikon ajan ja jo toisella kerralla poika harjoitteli ennen tunnin alkua yksinään altaassa kroolausta niin hyvin, että mies ei meinannut uskoa silmiään. Salainen toive on, että poika oikeasti oppisi uinnin alkeet tässä kevään mittaan ja osaisi jo hiukan uida kesään mennessä. Ja kun kerran isoveli pääsi uimakouluun, niin tottakai pikkuveljelle tuli suru puseroon miksei hän pääse myös... selitä nyt sitten pienelle, että vaikka hän on jo iso poika, niin hän ei kuitenkaan ole riittävän iso uimakouluun.

Tänään meidän piti miehen kanssa päästä kahdestaan kaupungille sekä käymään syömässä tuttavapariskunnan kanssa. Edellisestä miehen kanssa yhteisestä lapsivapaasta hetkestä onkin jo aikaa liki vuosi. Olin jo alkuviikosta sopinut neidin kummitädin kanssa, että lapset menisivät sinne hoitoon täksi päiväksi. Suunnitelmiin tuli kuitenkin mutkia matkaan neidin kummitädin lapsen sairastumisen myötä. Pienen sumplimisen jälkeen päädyttiin siihen, että taudista huolimatta pojat menivät kummitädille hoitoon ja me lähdimme liikenteeseen neiti mukana. Eipä siinä mitään, hyvinhän tuo reissu neidin kanssa meni, mutta olisihan sitä kiva ollut olla miehen kanssa kaksistaankin välillä. Ehkäpä se sitten toteutuu kun lapset pärjäävät jo omillaan :D