Viime aikoina meillä on käynyt yllättävän paljon yövieraita. Viimeisimpänä meillä oli lasten 1,5-vuotias serkkutyttö äitinsä kanssa parin päivän vierailulla. Tässä olikin jo ehtinyt unohtaa millaisia touhupeppuja nuo 1,5-vuotiaat lapset ovat :D Kiva oli pitkästä aikaa nähdä typyä ja typyn äitiä myös.

Esikoisesta muuten taitaa varmaan tulla isona lastenhoitaja, sen verran kova hoivavietti hänellä on pojaksi. Ulkona ollessa hän paapoi koko ajan serkkutyttöään ja piti kävellessä typyn kädestä kiinni, herttaista. Kotona hän myös hoivaa pikkusiskoaan jopa niin paljon, että neiti alkaa välillä jo vastustella ylenmääräistä likistelyä ;-) Ja saa sitä pikkuvelikin osansa isoveljen liiallisesta hoivaamisesta. On se ihanaa, että esikoinen hoivaa pienempiään, mutta joskus on aivan pakko hillitä häntä, jopa sen uhalla, että herra ottaa siitä nokkiinsa.

Kylläpä tänään oli taas niin keväinen sää. Jos ei olisi tuullut, niin olisi ollut ihanan lämmintä istuskella auringossa. Kevät toi tullessaan myös vaatteista pullistelevien vaatekaappien tyhjennyksen. Tähän mennessä lasten pieniä vaatteita on kertynyt jo 7 muovikassillista. Seuraavaksi ne pitäisi silittää ja hinnoitella, jotta ne voisi viedä kirppikselle myyntiin. Siinä sitä työmaata vielä riittää pitkäksi aikaa :D

Aamulla käytiin poikien kanssa tutkailemassa yhtä lähikirppistä, josko sinne veisin noita vaatteita myyntiin. Mies tuumasi meidän tullessa kotiin syli täynnä vaatteita, että meidän piti käydä vain katsomassa sitä paikkaa eikä tuoda lisää myytävää tullessamme :D Mutta kun samalla löytyi jokunen kiva kesävaate neidille, niin eihän niitä voinut jättää ostamatta...

Illalla käytiin katsomassa koko perheen voimin Muumi-jääsatua. Kerrassaan ihana esitys, josta nauttivat niin lapset kuin vanhemmatkin. Neiti jaksoi heilua musiikin mukana aina väliaikaan saakka ja loppuaikakin saatiin kulumaan maitobaarin ja äidin viihdytyksen voimin. Pojatkin käyttäytyivät mallikkaasti, eivätkä edes kertaakaan matsanneet keskenään, vaikka muuten he ovat sitä tehneet taas koko viikonlopun keskenään.