Johan taas viikonloppu hurahti menojaan. Perjantaina pakkasimme auton ja otimme suunnaksi  Tammelassa sijaitsevan Majamäen. Siellä pidettiin viikonloppuna perinteinen Nuorten/lapsiperhe karavaanareiden tapaaminen (kokoontumisia pidetään 2 kertaa vuodessa, kerran alkukesällä ja kerran alkusyksyllä).

Kerrankin olimme pelipaikalla ihan ihmisten aikoihin, joten pojat ehtivät hyvän aikaa tutustua alueeseen ja muihin lapsiin ennen nukkumaan menoa. Perjantai-ilta hurahti nopeaan vaihtaessa kuulumisia muiden kanssa. Illalla vielä menimme istumaan grillikodalle hetkeksi, kun olimme saaneet lapset nukkumaan.

Lauantaiaamuna pojat singahtivat ulos kymmenen pintaan ja seuraavan kerran heitä näkyi autossa vasta yhden aikaan kun tulivat syömään ja päikkäreille. Lasten päikkäreiden jälkeen ohjelmassa oli vanhan tavan mukaan pitkä pöytä, joka pidettiin sääolosuhteiden johdosta sisätiloissa (melkoinen tuuli puhalsi koko päivän). Pitkän pöydän idea on vähän kuin nyyttikestit eli jokainen toi jotain syötävää sinne ja ruoat koottiin yhteen yhdelle pöydälle kaikkien nautittaviksi. Syömisen jälkeen tarjolla oli ensin naisten ja sitten miesten sauna. Illalla kävimme poikien kanssa vielä grillaamassa makkaraa ennen nukkumaanmenoa.

Pojilla alkoi hiukan mopo karata käsistä illan mittaan. Nuorempi pojista päätti mm. käydä puskapissalla keskellä aakeeta laakeeta nurmikkoa. Siinä vain vieraan vaunun vieressä housut polviin ja pissimään, hiukan nolotti sillä hetkellä, olisi nyt edes sen puskan sitten etsinyt kun ei kerran jaksanut omalle autolle tulla pissille saati yleiseen vessaan mennä. Myöhemmin illalla pojat kunnostautuivat kunnolla näyttelemällä paljaita pyllyjään tytöille (mitä isoveli edellä sitä pikkuveli perässä). Pari hiukan vanhempaa tyttöä tuli asiasta kertomaan meille ja arvatkaa vain hävettikö, taas :D Kiitos käytöstapojen puutteen, totesimme poikien päivän olevan pulkassa ja seuraava suunta oli sänky. Oli muuten harvinainen näky, että esikoinen sammui sänkyynsa ennen kuin mies oli ehtinyt edes unilaulua laulaa. Päivän ulkona juoksu oli tehnyt tehtävänsä.

Sunnuntaina ehdittiin aamupäivällä vielä turista tulevan kesän suunnitelmista ennen kotiin lähtöä. Saimme jopa lyötyä lukkoon yhden tuttavaperheen kanssa Kotkan reissun päivämäärä. Tätä reissua on suunniteltu jo kaksi vuotta, mutta aina on jotain tullut ettemme ole päässeet siellä käymään, mutta eiköhän se reissu viimein tänä kesänä toteudu.