Jo vain siinä useampi ilta vierähti (yhtenä iltana leikeltiin kankaat, toisena ommeltiin, kolmantena purettiin, neljäntenä ommeltiin jne.), mutta nyt on ompelu-urakka tehty. Vielä kun joskus saisi ihan oman paikan missä ommella niin ei aina tarvisi pistää keittiötä hyrskyn myrskyn ompeluhetken koittaessa.

Kappaverhon lenkit tuottivat hiukan päänvaivaa miten ne olisi saanut ommeltua nätisti. Nyt ne jäivät takapuolelta hiukan hassusti, mutta eihän sinne verhon taakse kukaan mene kurkkimaan ;-) Pääasia, että etupuolelta näyttää hyvältä.

653240.jpg

Sänkyjen päiväpeitot ommeltiin samasta kankaasta kuin rahit. Taustakankaana valkoinen tikkikangas. Kerrankin sain myös vinonauhat ommeltua suht nätisti paikalleen.

653239.jpg

Tyynyt ommeltiin kaksipuoleisina eli päiväpeittokangasta toisella puolella ja kappaverhokangasta toisella puolella. Tyynyjen päälliset ommeltiin tyynyliinamaiseksi, jotta ne on helppo irrottaa pesuun. Kiinnitys kolmella nepparilla (kuvassa nepparit vielä puuttuvat).

653238.jpg

Lopuksi vielä ompelin yli jääneestä tikkikankaasta istuinpehmusteen neidin rattaisiin. Tuli aika luopua lampaantaljasta, koska viikonloppuna ihmiset vähän katsoivat pitkään kun neiti istui rattaissa helteellä lampaantaljan päällä :D

Edit 12.6.07: Tuunasin hiukan tuota istuinpehmustetta ompelemalla siihen miehen kylpytakista evakuoidun Nalle Puhin. Nyt pehmuste ei näytä enää niin valjulta ;-)

655811.jpg