653244.jpg

Viikonloppuna olimme Esmyn järjestämällä hyväntekeväisyystreffeillä Pääkslahdessa. Treffit keräsivät paikalle parisen sataa karavaanaria. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Medi-Helille. Täällä voit antaa oman lahjoituksesi Medi-Helin toimintaan.

Perjantaina pääsimme paikalle hyvissä ajoin. 5 minuuttia auton parkkeeraamisesta esikoinen tuli kysymään saako hän mennä jonkun pojan vaunulle leikkimään. Nopeita nuo lapset tutustumaan :D Nuorempi poika auttoi miestä laittamaan auton ulkopuolelta leiriytymiskuntoon. Muutama vuosi vielä, niin me saamme miehen kanssa vetää lonkkaa kun pojat keskenään laittavat auton leiriytymiskuntoon ;-) Esikoinen mennä viipotti koko illan ties missä, nuoremman pojan ja neidin pysyessä nätisti auton lähettyvillä.

Lauantaina aamupäivällä oli tulossa Medi-Heli 01 Vantaalta esittäytymään sillä varauksella ettei ole työtehtävissä silloin. Sitä tovi odoteltiin ja kun Medi-Heli saapui paikalle sitä piti tietenkin päästä katsomaan. Pojat olivat innoissaan helikopterista kuten mieskin. Paikalle oli tullut myös Vihdin VPK:n paloauto, joten katseltavaa ja ihmeteltävää riitti pienillä miehen aluilla. Nuorempi pojista on tyystin paloautofani, joten reilu puolisen tuntia meni kevyesti kierrellessä paloautoa ympäri ja lueteltaessa mitä kaikkea siellä kulkee mukana. Suurta ihmetystä aiheutti limsakori paloauton kyydissä ;-) Bonuksena poika sai kokeilla oikeaa palomiehen kypärää.

Lopulta kun saimme pojat irti helikopterista ja paloautosta otimme suunnaksi uimarannan. Esikoinen syöksyi suoraa päätä (kylmään) veteen. Vähän ennätti ensin varpailla kokeilla veden lämpöä ennen kuin sukelsi suoraan veteen, hrrr. Itselläni kesti aika kauan ennenkuin sain itsestäni niin paljon irti, että pääsin kastamaan talviturkkini pois. Esikoinen osasi jo uida kolme neljä metriä ihan itse. Hän oli mennyt sellaisella pienellä puhallettavalla veneellä yli sallitun rajan (syvemmälle ei saa mennä kuin siihen missä jalat ylettyy pohjaan) ja mies "tiputti" hänet veneestä niin että poika sai/joutui uimaan kunnes jalat ulottuivat pohjaan. Poika oli uimakoulussa keväällä, joten ei häntä nyt ihan uimataidoton ollut :D Pojat kun olivat tarpeeksi lutanneet järvessä oli aika siirtyä autolle syömään ja päiväunille. Neiti tosin veteli tyytyväisenä sikeitä koko uimareissun ajan.

Illalla kävimme vielä iltauinnilla. Tällä kertaa jätin uimiset suosilla väliin, kun hiukan tuulikin ja neiti oli hereillä ja jne. (seli seli :D). Rannalta kylmään suihkuun, lämmin vesi oli loppu, joten neitikin joutui kylmään pikasuihkuun ja sen jälkeen autolle grillaamaan makkaraa. Neiti jätti grillaamisen väliin ja painui suoraan suihkusta iltapuurolle ja tutimaan. Uskaltaisinko nyt muuten kertoa julkisesti,  *kuiskaan hiljaa* että neiti nukkuu vihdoin yönsä kesken kaiken heräämättä. Astmalääkkeet ovat auttaneet ja meillä on öisin rauha maassa, kyllä sen odottelu kestikin reilun 9 kk :D

Sunnuntaina neidille iski aamupuuron jälkeen kumma väsy ja nukkumatti sieppasi neidin unten maille meidän muiden vielä syödessä aamupalaa <3

653242.jpg

Aamupalan jälkeen lähdimme rannalle pikaisesti uimaan ja sen jälkeen tulimme takaisin autolle syömään lounasta ja pakkaamaan leiri. Pojat olivat jälleen suurena apuna miehelle. Esikoinen lähti kesken pakkaamisen vielä leikkimään saman pojan kanssa johon tutustui perjantaina. Lopulta tavarat oli kasassa ja olimme esikoista vaille valmiita kotiinlähtöön. Ajattelin jo lähteä hakemaan poikaa autolle, kun hän tulla tupsahti paikalle (oli jo toinen kerta viikonlopun aikana, kun pojalla tuntosarvet toimivat minun ajatuksen voimalla :D) ja pääsimme samantien lähtemään kotiin.