Kakkupohja:
3 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
2 dl ananasmehua (myös muuta mehua voi käyttää)
3/4 dl juoksevaa/sulatettua margariiniä (esim. Sunnuntai)
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon mehu ja (jäähtynyt) rasva ja sekoita vain sen verran, että aineet sekoittuvat. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista uunin alaosassa 175 asteessa 35-45 minuuttia vuoan halkaisijasta riippuen.
Väliin:
2 dl GoGreen Vaniljakastike
2 dl GoGreen Vispi
1/2 prk Vadelmamarmeladia
Vadelmaa
Päälle GoGreen Vispiä, marjoja yms.
Esikoisen synttärikakkuun (pursotin kuorrutuksen ensimmäistä kertaa, kuten kuvasta näkyy ;-) tein sokericrème kuorrutuksen, joka sisältää kermaa. Itse pystyn käyttämään maitoproteiinia taikka kermaa sisältäviä rasvoja eikä maitoallerginen neiti ole saanut niistä imetyksen kautta allergiaoireita, mutta kaikille maitoallergisille se ei sovi, joten jos on epävarma niin kannattaa jättää tämä kuorrute suosilla pois.
Kuorrutus:
250 g suolatonta voita
500g tomusokeria
2 rkl kauramaitoa (tai soijamaitoa)
1 rkl vaniljasokeria
väriainetta
Vaahdota voi vaaleaksi. Lisää puolet siivilöidystä tomusokerista ja vatkaa voimakkaasti. Lisää kauramaito, vaniljasokeri ja loput siivilöidystä tomusokerista. Sekoita tasaiseksi ja lisää haluttu väriaine.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.