Olen unohtunut näyttää millaisen kasvimaan sain lopulta aikaan. Siementen laitto jäi vähän viime tippaan, mutta on satoa silti tullut. Olen suorastaan ylpeä saavutuksestani, joskin osasyynä onnistumiseen  on ollut sateinen kesä, koska itseltäni aina tuppaa tuo kukkien ja kasvien kastelu unohtumaan... Ensi kesänä tiedän jo paremmin mitä kannattaa laittaa tulemaan ja mitä ei. Kasvimaata joutuu varmaan hiukan vielä isontamaan syksyllä ensi vuotta varten.

780956.jpg

Pillisipulia, lehtisalaattia (on muuten älyttömän hyvää, pojatkin käyvät ohimennen napsimassa lehden jos toisenkin suuhunsa), persiljaa, tilliä ja porkkanaa näkyy kuvassa (kuva on parin viikon takainen).

780957.jpg

Tässä tulossa sokerihernettä, retiisiä ja avomaakurkkua (takana), josta ei muuten taida tulla tänä vuonna yhtään mitään, kun se ei edes kukkinut.

Edit 7.8.07: Viikonlopun aikana avomaakurkku oli alkanut kukkia ja tänään siellä näkyi jo aivan pienen pieniä kurkun alkuja, joten taidetaan sittenkin saada satoa.

Jos jotain opin tästä, niin ainakin sen, ettei tosiaan kannata niitä siemeniä tunkea kourallista pienelle alueelle varsinkin jos sen itse joutuu vielä harventamaan :D