Vieläkään emme ole päässeet silmätulehduksista eroon. Tänä aamuna neiti heräsi toinen silmä melkein ummessa ja nuorempi poika aloitti kakkoskierroksen :-( Taidetaan marssia loppuviikosta koko pesue uudestaan lääkäriin ja pyytää tehokkaampi lääkitys. Oma silmänikään kun ei vielä täysin terveeltä näytä.

Pojat ovat innostuneet katutaiteen tekemisestä. Harva se päivä kotimme edustaa koristaa, välillä kävelytietä myöten, katutaiteilijoiden piirustuksia.

780487.jpg

Erityisesti nuorempi poika on hämmästyttänyt piirtotaidoillaan. Ei hän kotona koskaan piirrä paperille noin hienoja työkoneita ja autoja. Vai johtuukohan se paperin pienuudesta ;-) Yllä olevassa kuvassa näkyy alhaalla asfaltin rikkomiskone (mikä sitten lieneekään oikealta nimeltään, mutta siis se joka hajoittaa asfalttia sillä kärjellä), välissä hämähäkki ja ylhäällä kaivinkone pikkukauhan kera (näkyy kuvassa ylösalaisin). Oikeassa ylänurkassa oleva örkki on naapurin tytön tekemä. Piirtämismäärästä kertoo hyvin se, että kesäkuussa ostettu purkillinen katuliituja on kohta käytetty.