Niin se taas syksy tuli... ja lasten sairastelut alkoivat :-( Ensimmäisenä sairastui nuorempi poika yskien ikävänlaisesti koko su-ma välisen yön ja eilen kuumeiseen seuraan liittyi neiti. Tässä tämä viikko sitten näköjään meneekin. Kumpainenkin potilas taistelee huomiosta ja ovat vuorotellen mustasukkaisia siitä jos toinen pääsee syliin ja toinen ei.

Maanantaina ei kumpikaan pojista päässyt kerhoon, kun esikoinenkin valitti heti aamusta päänsärkyä. Huomenna ajattelin esikoisen viedä kerhoon, jos vain saan muut lapset sängystä ylös ajoissa. Lauantaina pitäisi pitää neidin synttärit, mutta suuresti näyttää siltä, että nekin saadaan siirtää myöhempään ajankohtaan.

Mistään ei taaskaan tule mittään. Kaikenlaiset askartelujutut ovat jäissä, kun mihinkään isompaan ei yksinkertaisesti ole aikaa ja inspiraatiokin taisi jäädä pitkälle kesälomalle. Ikuinen virsi, kamalasti olisi tehtävää, mutta mitään vaan ei saa tehtyä, kun ei enää oikein osaa päättää mistä päästä aloittaisi. Kaipa sitä on taas jonkinlainen masennuskausi menossa.