Ilta meni lasten kanssa nelistään miehen ollessa nauttimassa työpaikan pikkujoulujen antimista (kukahan muuten järjestäisi kotiäidille pikkujoulut, vink vink?) Ilta huipentui mukavan pizzahetken ja rauhallisen leffaillan jälkeen esikoisen oksentamiseen sekä keskimmäisen ja nuorimmaisen hypersuperaktiivisuushetkeen ja kaikki nämä jälkimmäiset tietenkin tapahtuivat juuri samalla sekunnilla. Esikoisen olo huononi hetkessä ja  kuume jälleen nousi yli 39 asteen. Johan tässä olikin jo pari kuumeetonta päivää. Voi pientä, oksentaminen kipeällä kurkulla ei varmaankaan ole herkkua, toivottavasti se oli vain joku ohimenevä vatsakouristus.

Kaikesta huolimatta sain lapset yksinäni sänkyyn alle puolen tunnin ja vieläpä niin, että neiti sammui heti ja esikoinenkin hillui jo unen rajamailla kun poistuin poikien huoneesta. Monesti meillä on iltapesut ja sänkyyn laitot melkoista kilpajuoksua kun yksi sun toinen karkaa vessasta omille teilleen kesken kaiken, vaikka olisi ovi lukittunakin. Saisi olla melkoiset lonkerokädet pitelemässä marakattilaumaa kasassa iltapesujen ajan.

Täten palkitsen itseni tänä iltana pussillisella irtokarkkeja ja katselemalla BB:tä kerrankin sohvalla levitoiden (miehen ollessa kotona "joudun" katsomaan BB:n aina tietokoneelta) :D