Perjantaina viimein alkoi kauan odotettu loma. Ihmeempiä lomasuunnitelmia ei olla tänä vuonna tehty, ykkösprioriteettina on saada kotona vellova pyörremyrsky taltutettua ja sen jälkeen vasta mietitään mitä muuta voisi lomalla tehdä ;-)

Lapset tosin ovat ehdottaneet kaikenlaisia Puuhamaa, Visulahti, Tropiclandia haaveita ja niistä ainakin Puuhamaa on toteutuslistalla. Pojat eivät (onneksi) vielä ole innostuneet huvipuistoista, joten ohjelma on hyvin vesipuistopainoitteinen. Lisäksi menemme varmaan lomalla käymään jossain kotieläintilalla.

Ja tietenkin askarteluillekin pitänee varata aikaa, ainakin sen verran, että saisi siivottua varastonsa ja pistettyä myyntiin itselle tarpeettomia leimoja ja tarvikkeita.

Edit: Ei pitäisi näköjään nuolaista ennenkuin tipahtaa... Sain hetki sitten tiedon, että miespuoliselle työkaverilleni, jonka piti tuurata minua kesälomani ajan, syntyi poika tänä aamuna. Tämä on ihana asia, mutta sen seuraukset (isyyslomalle jäänti) ei ole niin ihanaa minulle. Nyt sitten odotellaan työmaalta soittoa ja kutsua takaisin töihin, pkle!!!