Neidin kanssa vietimme eilisen päivän lastenpolilla allergiatesteissä ja maitoaltistuksessa. Allergiatesti tehtiin ihokokeena (ja auts, nyt tuli samalla mieleen, että unohdin eilen viedä neidin vielä verikokeeseen, pitäneekin heti maanantaina soittaa sinne) ja koska siinä ei näkynyt mitään niin päätettiin tehdä maitoaltistus heti perään. Kotona altistusta jatketaan viisi päivää. Olipa hiukan huvittava ja samalla surkea tilanne saada neitiin upotettua yhteensä 165 ml Nan-korviketta parin tunnin aikana, kun neiti ei osaa tuttipullosta juoda ja varsinkaan kun neidillä ei tuntunut edes olevan nälkä. Siinä sitten yritettiin nokkamukilla hörpyyttää ja ruiskulla antaa maitoa minun ja välillä jopa kahden hoitajan voimin. Kaipa maitoa edes osa saatiin sinne masuunkin menemään vaikka typy urheasti sitä yritti koko ajan sylkeä pois suusta :D Sairaalassa  altistuksesta ei vielä kummoisia oireita tullut, hiukan poskia punoitti muttei muuta. Tänään jo alkoi hengityksessä kuulua limaisuus ja illalla neiti pulautteli pariin otteeseen ja sellaista pientä takaisinvirtausta tuntuu olevan makuuasennossa koko ajan. Illalla neidille tuli surkea itku rinnalla, kun vatsaa kivisti ja hän olisi vain kaivannut lohtutissiä ilman maitoa, mutta kun sitä maitoa tuli sieltä koko ajan. Lopulta sitten neidillä meni herne nenään tai oikeastaan itkusta päätelleen koko palko.

Itse sain myös luvan ottaa maitotuotteet käyttöön. Aloitin eilen samantien yhdellä jogurtilla ja heti alkoi syönnin jälkeen vatsassa kiertää ja tänään on ilmavaivat vaivanneet.  Raakaa maitoa en ole edes uskaltanut kokeilla vielä. Saattaa tietysti olla, ettei maitotuotteet sitten sovi mulle itselleni ja siten myös neiti reagoi niihin. Tiedä häntä, katsellaan nyt ensi viikkoon mitä tuleman pitää ja mitä mieltä lääkäri loppukädessä on tästä altistuksen tuloksista.

Lopuksi vielä kuva neidin nukutuksesta pahimpina itkuöinä.

236807.jpg

Siinä vaiheessa kun mies ei enää jaksanut kantaa neitiä olkapäällään, hän keksi laittaa neidin sohvan selkänojalle ja ilmeisesti asento oli hyvä, koska neiti siihen nukahti tyytyväisenä :D