Meillä pääsiäisen vietto sujuu ennakkosuunnitelmista poiketen kotosalla. Neiti sairastui alkuviikosta flunssaan ja tänään nuorempi poika seurasi perässä. Yrjökin piipahti eilen kylässä kahteen otteeseen, tietenkin kesken kauppareissun. Neidille iski keskenkaiken hiukan pahaolo ja mitään varoittamatta tyhjensi vatsalaukkunsa ulkovaatteidensa sisään, päällensä ja rattaisiin :( Lopputuloksena mies joutui lähtemään vaateostoksille, jotta saatiin tyttö kuivin ja vähemmän haisevin vaattein kotiin.

Itselläni pääsiäisen vietto vaihtui sitten siivousurakkaan kun kerran kotona ollaan. Askartelutavarat pitäisi saada järjestykseen, mm. kirjahylly ja parit kaapit pitäisi järjestellä uudestaan ja kerätä kaikki "ylimääräinen" askartelutavara myyntiin. Lisäksi pitäisi lajitella lasten pieniä vaatteita säilöön sekä myyntiin. Ja vielä ennenkuin pääsiäinen on ohi pitäisi ehtiä hiukan näyttää imuria huushollissa.

Selkä/jalka alkaa jo olla paremmassa kunnossa, tai ainakin osaan jo elää säryn kanssa (=välttää tiettyjä asentoja ja liikkeitä). Venyttelyä, venyttelyä ja venyttelyä useita kertoa päivässä, niin jalka pysyy vetreänä eikä lihakset kiristä ja iskiashermo paina niin pahasti. Aamut ovat kaikkein pahimmat, kun lihakset ovat ihan jumissa lihasrelaksanteista huolimatta, mutta kun malttaa (ja ehtii) aamuisin venytellä ennen sängystä nousemista niin se helpottaa päivän käynnistymistä huomattavasti.