Mennä viikko oli ja meni menojaan ja meillä pidettiin perinteistä marraskuun sairastupaa pystyssä. Tulipa siinä käytyä viikon aikana flunssaa, silmätulehdusta ja vatsatautia läpi. Kerrankin kuitenkin niin, että lapset olivat kukin vuorollaan sairaana viikon aikana, joten ei tarvinnut viikkotolkulla sairastella.

Sairastelut tosin toi pientä jännitystä ilmaan loppuviikkoa kohti mennessä, koska sunnuntaina meillä oli ohjelmassa kummipoikamme ristiäiset ja sinne ei ihan raaskinyt viedä pöpöjä tuliaisena. Onneksi kaikki olimme kuitenkin sunnuntaina jo suht terveenä ja pääsimme osallistumaan lämminhenkiseen kastejuhlaan.

1291121240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain toimia sylikummina juhlassa ja eikös vaan poikaselle iskenyt kova juttutuokio päälle, joten oma keskittymiseni meni kasteen osalta jutteluun pikkumiehen kanssa :) Hyvin myös lapseni "omivat" kummipojan meidän perheeseen, kun pappi pyysi vanhempia, sisaruksia ja kummeja osallistumaan vauvan siunaamiseen, niin samaan syssyyn myös meidän lapset tulivat ja pistivät käden vauvan pään päälle <3

Kastekortin tekeminen loi pientä painetta päälle ja viime minuuteille ennen lähtöä kortin valmistuminen meni (tein jo edellisenä iltana yhden kastekortin, mutta mielestäni se ei ollut sitten kuitenkaan riittävän hyvä, joten aamulla tein uuden kortin).

1291121269_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kortti valmistui lopulta valmiskuvasta, kun en löytänyt sopivaa vauva-aiheista leimasinta, jonka olisin tähän korttiin kelpuuttanut ;-)