Kevät ja kesä tullee olemaan yllätysten aikaa sen suhteen mitä kukkapenkeistä nouseekaan. Syksyllä muuttaessamme emme ehtineet nähdä kesän kukkaloistoa ja pyysin talon edellistä omistajarouvaa hiukan kertomaan mitä kaikkea tänne on istutettu. Rouva antoi ison pakastuspurkin käteen ja sanoi, että sieltä löytyy kaikki "etiketit" mitä pihaan on istutettu. Siinäpä sitä salapoliisin työtä täksi kesäksi tunnistaa kaikki lajikkeet :)

Eilisen ja tämän päivän haravoin pihaa ja taas kerran allekirjoitan sanonnan minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Syksyllä emme saaneet enää nurmikkoa leikattua lyhyeksi saati haravoitua sateiden takia ja se talvehti pitkänä + puista pudonneet lehdet siinä päällä. Arvannette kai millainen työ on nyt ollut haravoida pihaa... Olen saanut kasaan vasta 5 jätesäkillistä puutarhajätettä ja melkein saman verran on vielä odottamassa. Pari tuntia tämän päiväisen haravoinnin jälkeen alkoi käsiä särkeä niin, että meinasi itku tulla. Onneksi saunan lämpö ja venyttely hiukan helpottivat asiaa, mutta huomen aamulla taitaa sängystäni nousta siitä huolimatta melkoisen kipeä ja jäykkä pökkelö.

Harmittelin viikolla, että edellinen omistaja ei ole tainnut mitään kevätistutuksia laittaa kukkapenkkeihin, mutta tänään kun perkasin kukkapenkkejä lehtien alta niin siellähän on pienen pieniä alkuja vaikka kuinka paljon tulossa. Innolla odotan mitä niistä paljastuukaan.