Selkä- tai oikeammin jalkavaiva jatkuu edelleen. En nyt mitään ihmeparantumista odottanutkaan, mutta en kyllä ihan näin hidastakaan parantumista. Tällä viikolla fysioterapeutti sai osan iskiashermosta "vapautettua"  pinteestä, mutta edelleen hermokipuja on. Pystyn jo kävelemään lyhyitä matkoja ja istumaankin jonkin aikaa, mutta kumartelu on pannassa edelleen. Kumartelua estääkseni kävin tänään hakemassa lainaan selkätukivyön.

Eilisen päivän olin kuin persuuksiin ammuttu karhu. Aamusta alkaen jalkaa kiristi ja jomotti eikä mikään asento oikein helpottanut oloa päivän aikana. Lapsille tuli aivan turhasta räyhättyä vähän väliä ja loppuilta meni maatessa zombiena sohvalla harrastaen kanavasurffailua. Tämä aamu onneksi oli jo huomattavasti parempi ja vielä kun kävin heti aamusta fysioterapiassa, niin päiväkin sujui paljon paremmin ja vähemmillä kivuilla.

Askartelurintamalla on ollut säälittävän hiljaista. Intoa olisi, mutta ei voimia tehdä mitään kummempaa. Poikien kanssa pitäisi huomenna koristella jokunen virpomisoksa, jos nuo vaikka innostuisivat lähteä sunnuntaina hiukan virpomaan naapuriin. Nuoremman pojan kanssa opettelimme tänään virpomisloitsuja ja pojan yksi versio meni näin: "...pitsa sulle palkka mulle." :D