Monen muun intohimoisen askartelijan lailla myös minä suuntasin eilen askeleeni kohti Leimailutaivasta ja Helmiplaneettaa. Ja olihan siellä katsottavaa ja tutkittavaa vaikka mitä (kyllä tällaiset tapahtumat aina nettikaupat voittaa, se on niin kivaa päästä itse hiplailemaan tuotteita..). Viitisen tuntia sain kevyesti kulutettua aikaa ja sitten iski jalkoihin armoton väsymys, kun ei välillä malttanut istahtaa laisinkaan. Melkein julkkiksiakin tuli nähtyä eli paljon oli blogeista tuttuja askartelijoita paikalla :)

Ostoksia tuli tehtyä ihan kiitettävästi (ainakin miehen mielestä) ja tällä kertaa sain jopa noudatettua "ostoslistaani", joten kovin paljoa ei tullut heräteostoksia tehtyä. Itselläni on projekti työhuoneen siivous meneillään, joten harkiten yritin ostaa tällä kertaa. Onneksi Askartelukirppis on tulossa ensi kuussa, jos vaikka siellä saisi vähän itselle tarpeettomia tarvikkeita pois nurkista :)

Arvonnassa onni suosi kerrankin minua ja voitin Intohimoinen Askartelija -kassin:

1283673082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Samaista kassia katselin jo Intohimona Askartelu -tapahtumassa, mutta koska nuita kasseja pyörii nurkissa muutenkin niin maltoin jättää se ostamatta, mutta näköjään kassi oli kuitenkin minulle tarkoitettu, koska nyt sen voitin :D