Terhi heitti haasteella, jossa pitäisi kertoa 6 asiaa itsestäni.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

1. Asun väärällä aikavyöhykkeellä mitä tulee siihen mikä olisi luonnollinen hereilläoloaika minulle. Eli siis jos vain ympäristö soisi olisin täysin yöeläin. Illat saatan pilkkiä silmät puolitangossa, mutta kun kello tulee 22 niin, bling, silmät aukeaa ja väsymyksestä ole tietoakaan. Kaikkein parhaiten työskentelisin öisin, jos se vain olisi mahdollista.

2. Kuten edellisestä kohdasta varmaan jo arvaatte, niin inhoan aikaisia aamuherätyksiä. Pahin rangastus varmaan olisi pistää minut jonnekin aamuvuoroon töihin ennen kukonlaulua ;-)

3. Olen täydellisyyteen pyrkivä ja itsepäinen nipottaja, jos asiat eivät mene niinkuin haluaisin. Itsepäinen sillä tavalla, että jos olen päättänyt tehdä jonkin asian, niin hakkaan vaikka päätäni seinään, että saan sen asian tehtyä tavalla tai toisella.

4. Kiireinen työelämä ja arki on tehnyt minusta kotihiiren. Nautin olla kotona ja nyt kun muutimme "maalle" niin sielu lepää kun ajan töistä kotiinpäin ja saan jättää "kiirekeskuksen" taakseni.

5. Rakastan tehdä käsilläni töitä. Se on ihanaa vastapainoa stressaavalle työlleni.

6. Olen päässyt shoppailuhulluudesta eroon ;-) Osaan jopa ajatella ihan järkevästi tarvitsenko oikeasti jotain asiaa/tuotetta ennenkuin ostan sen. Tämä on vuosikausien harjoittelun tulos, johon toki on vaikuttanut sekin, että edelliseen kotiin ei enää yksinkertaisesti mahtunut sitä rojua yhtään enempää :D

Nyt en löytänyt pikaetsinnällä ketään joka ei olisi tähän jo vastannut, joten en jatka tätä eteenpäin. Toki jos joku lukija haluaa tämän matkaansa ottaa, niin ole hyvä vain.