Kaiken kiireen keskellä tuli käytyä sekä Helsingin että Tamperen kädentaitomessuilla. Pientä kivaa askarteluun liittyvää tuli molemmilta messuilta ostettua, mutta kyllä se on todettava, että Tampereella on ne paremmat messut. Tosin tein sen pahan virheen Tampereella, että kuvittelin ehtiväni päivän aikana käymään kaikki läpi kivimessuja lukuunottamatta, mutta niinhän siinä kävi että isoa hallia pidemmälle ei aika yksinkertaisesti riittänyt varsinkin kun messut sulkeutuivat tuntia luultua aiemmin. Noh ensi vuonna paremmalla suunnitelmalla.

Tosin jos olisin keskittynyt vain askartelutarjontaan messuilla niin nämä ihanuudet olisivat jäänet ostamatta:Aivan ihana keramiikkanalle, jota pojat kotona luulivat keksiksi ;-)

Tämä pariskunta tulee päätymään joulukuuseemme:Useamman blogeista tutun ihmisen näin (nimenomaan näin, kun olen niin ujo tulemaan juttelemaan vieraille) molemmilla messuilla, ja olihan siellä muutama ihan tuttukin, joiden kanssa tuli muutama sana vaihdettua, mutta muuten kuljin messuilla kuin höyryjuna, jotta ehdin nähdä mahdollisimman paljon :D