Merikarvialta suunnaksi otettiin Vaasa. Mummu ja vaari kulkivat matkassa vielä Vaasaan saakka ja lupautuivat lapsenvahdeksi, jotta pääsimme miehen kanssa käymään kahdestaan asuntomessuilla.

Leirintäalueelta oli hiukan matkaa asuntomessuille, joten vuokrasimme polkupyörät joilla sujautimme keskustan kautta messualueelle. Piti keskustasta käydä ostamassa muutamat Promarkerit ja paperia, näitähän kun ei täältä pääkaupunkiseudulta saa ;-) Messuilla vierähti koko loppupäivä ja siltikin jäi paljon katsomatta. Minulle messut oli hienoinen pettymys, ei juurikaan tullut mitään kivoja ideoita omaan sisustukseen.

1808516.jpg
Tässä kiva maalattu seinäraidoitus lastenhuoneeseen

Messujen jälkeen ajelimme takaisinpäin leirintäalueelle rantaa pitkin ja ihailimme maisemia. Jäimme istuskelemaan Kalasatamaan pitkäksi toviksi ja katselemaan elämän menoa.

Seuraavana aamuna mummu ja vaari lähtivät jatkamaan matkaa kohti Norjaa ja me lähdimme lasten kanssa Wasalandiaan. Wasalandia olikin oikein kiva paikka pienille lapsille. Jokaiselle löytyi jotain vimputinta ja neitikin kävi monessa laitteessa, pomppulinna tietenkin kaikkein kivoimpana :D