Vaasasta matka kääntyi kotia kohti. Pienen mietinnän jälkeen päätimme ajaa suoraan Kankaanpäähän Kuninkaanlähteelle. Kiva karavaanaripaikka lapsille, löytyy maauimala ja kunnon leikkipuisto. Saimme vielä paikan autolle ihan leikkipuiston vierestä niin mikäpä siinä ollessa.

Kelillähän ei ole mitään merkitystä jos lapset haluavat uimaan ;-) Harmaa pilvinen päivä ja lämpötila 16 astetta ja eikun uimaan.

1808541.jpg

Vähän oli viileää vettä ja minä en uimaan suostunut, joten esikoinen sai kunnian uittaa pikkusiskoaan. Hulluja nuo lapset, sinne ne nauraen pulahtivat :D Esikoinen innostui myös laskemaan vesiliukumäessä eikä häntä meinannut saada pois sieltä. Nuorempi poika tyytyi vain uittamaan varpaitaan altaan reunalla.

Kolme päivää vierähti kevyesti tuolla, kunnes torstai-iltana alkoi sellainen vesisade, että meille riitti. Koko yön sade paukutti auton kattoon sellaisella metelillä, että esikoinen kömpi yöllä meidän väliin nukkumaan (jota muuten ei ole tehnyt varmaan pariin vuoteen). Aamulla kamat pakettiin ja Reiman tehtaanmyymälän kautta kotia kohti. Rajansa sitä lomanvietollakin.