1281459919_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihana kesäloma ja vihdoin helteetkin ovat ohi ja paluu arkeen alkanut.  Me vietimme kolme viikkoa kesälomasta reissaten pitkin poikin Latviaa. Kesälomasta hiukan lisää juttua tuonnempana, kun olen saanut käytyä ensin kuvia läpi (vaatimattomasti 1500 kuvaa tuli otettua reissun aikana). Ylläoleva kuva on Liepajan hiekkarannalta.

Loman jälkeisen ensimmäisen (kamalan) työviikon päätti sopivasti Intohimona Askartelu -tapahtuma. Melkein koko lomareissun olin askartelematta paitsi yhtenä iltana värittelin kasan kuvia valmiiksi. Tauko askarteluissa teki hyvää ja Intohimona Askartelu -tapahtuman jälkeen sormet oikein syyhysivät päästä taas tekemään jotain. Paria minulle uutta tekniikkaa näin tapahtumassa ja pitihän niitä heti kotona päästä kokeilemaan, niistä kuvia myöhemmin.

Pakko laittaa vielä kuva 'Ingrid Bergman' -ruususta. Luonnossa ruusu on hiukan tummemman punainen kuin kuvassa. Istutin pensaat kesän korvalla ja yksi ruusupensas otti jo siipeensä, mutta kaksi muuta kitkuteltuaan alkukesän puhkesivat ilokseni kukkaan juuri sopivasti kun palasimme lomalta.

1281461227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna lapsilla alkaa koulu, esikoisella tokaluokka ja keskimmäisellä eskari. Kukaan meidän perheessä ei vaan oikein ole vielä sisäistänyt sitä, että taas se raadanta alkaa, toisaalta hyvä niin, kyllä se totuus tässä kuukauden sisällä kummasti valkenee :) Eilen kävimme ostamassa esikoiselle uuden repun ja vähän koulutarvikkeita josko ne hiukan tsemppaisi koulun aloituksessa, mutta saapa nähdä kuin käy ;-)

 

Turvallista koulumatkaa kaikille

koulunsa aloittaville

pienille ja isoille koululaisille!