Kävimme neidin kanssa tänään jälleen lääkärissä ja korvatulehdushan sieltä löytyi molemmista korvista :-( Nyt saimme antibioottikuurin, joten toivoa on saada neiti vihdoin terveeksi. Tämän jälkeen saisikin olla muutaman viikon tauko sairasteluissa.

Huomenaamulla lähden poikien kanssa viettämään lasten viikonloppua Perniöön. Mies jää neidin kanssa pitämään kotia pystyssä. Pieni irtiotto kotoa tulee enemmän kuin tarpeeseen. Hiukan on jäänyt vähiin matkailuautolla reissaamiset viime aikoina ja pojatkin jo odottivat tänään innolla reissua. Oikeasti meidän piti jo tänään lähteä reissuun, mutta itselläni oli niin veto pois iltapäivällä että päätin siirtää lähdön aamuun.

Kevään myötä meille on ilmaantunut pieniä koltiaisia. Yhtenä päivänä nuorempi poika oli naapurin pojan kanssa tunkenut kolmen naapurin postilaatikoihin multaa, ihan noin vaan huvikseen. Ja tänään oli esikoinen karannut kaverinsa kanssa päiväkodin pihasta. Kun pojat oli saatu kiinni, he olivat joutuneet oikein päiväkodin johtajan puhutteluun. Olinkin oikeastaan jo odottanut milloin pojat aloittavat tämän tapaiset touhut :D En siis sillä, että hyväksyisin teot, vaan sillä, että pojat ovat poikia ja kaikkea pitää kokeilla.