Johan taas vierähti aikaa edellisestä päivityksestä. Kumman kiireistä elämä on ollut viime aikoina, mutta nyt alkoi loma, joten työkiireitä ei voi syyttää seuraavaan kuukauteen :)

Esikoisen ja keskimmäisen synttäreitä juhlittiin viikko sitten kahteenkin otteeseen ja sääkin onneksi suosi molempia juhlia, joten saimme pitää juhlat ulkona kokonaan (hih, vähemmän jälkisiivousta sisällä).

Juhlien jälkeen meitä jäi ilahduttamaan kolmeksi päiväksi veljeni vaimo lastensa kanssa. Sain nauttia pienestä kolmekuukautisesta vauvasta, joka oli kuin ihmisen mieli, ihanan rauhallinen ja hyvin tyytyväinen pikkumies. Jopa niin tyytyväinen, että välillä poikasen läsnäolon meinasi ihan unohtaa.

Torstaina saimme 3 esiteiniä lastenhoidolliseksi tueksi, kun lapsilla sulkeutui päiväkoti jo tiistaina ja jouduimme miehen kanssa sumplimaan keskenämme lastenhoidon. Itse jouduin vielä tämänkin päivän uhraamaan työnteolle, mutta nyt on pöytä tyhjennetty ja loma voi alkaa.

Lopuksi vielä muutama kuva pihapiirimme lemmikeistä.

1246730449_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rusakon poikanen ei ole montaa viikkoa vanha ja poikanen on käynyt muutamaan otteeseen äitinsä kanssa pyöriskelemässä pihassamme.

1246730460_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saku Sammakkokin on tuttu näky pihassamme. Yhtenä iltana kuului tuhinaa autotallin kulmalta ja ensin näkyville pomppi Saku ja perässä tuhisi siili. Eilen esikoinen toi Sakun terassille (hän meinasi myös pistää Sakun uima-altaaseen, mutta siitä olimme hiukan eri mieltä :).

Tästä se kesä voi alkaa :D