Onneksi uusi viikko pyörähti käyntiin eilen. Edellinen viikko oli melkoinen harmistuksen viikko, joten palataanpa hiukan ajassa taaksepäin.

Toissa viikonloppuna oli neidin synttärit ja ne meni ok, vähän aikataulu pissi vai pitäisikö sanoa, että vieraat tulivat liian aikaisin :D Ei vaan vieraat tulivat ajoissa, mutta meidän logistiikka petti valmisteluissa. Mutta juhlat saatiin lopulta juhlittua ja päivänsankarikin taisi olla tyytyväinen juhliinsa (sai maistaa ensimmäisen kerran elämässään kakkua ja sehän maistui neidin mielestä taivaalliselta ;-).


Juhlien jälkeinen sunnuntai meni hyväntekeväisyyteen koko perheellä. Jälkeenpäin ajatellen sillä oli selvästi joku tarkoitus. Esikoinen meinaan yski ja köhi pahankuuloisesti sunnuntai-iltana. Maanantaiaamuna meillä sitten heräsi yksi flunssainen ja kuumeinen poika. Esikoista seurasi neiti tiistaina. Aamupäivällä ehdittiin käydä korvaputkituskontrollissa ja silloin neiti oli vielä terve (?!). Päiväunien jälkeen sängystä heräsikin melkoisen tukkoinen känkkäränkkä neiti :-( Loppuviikkoa kohden neidillä nousi kuume, esikoinen selvisi hiukan vähemmällä. Ja perjantaina mies yritti liittyä tautiseen porukkaan kuitenkaan tautia kunnolla vielä saamatta.

Keskiviikkona ollessani koneella yhtäkkiä kuului vierestä naks naks ja piuuh. Hetken perästä kone jumitti ja heitti harvoin nähdyn blue screenin. Siinä kovalevy alkoi soittaa jäähyväismarssia tiedostoille. Hetken kirottua sain koneen käynnistymään uudelleen ja samantien backupien ottoon. Ja tietenkin Murphyn lakien mukaan koneen takuuaika oli umpeutunut tasan kuukausi takaperin *pkle* ja armoahan ei noissa takuuasioissa tunneta. Ei muuta kuin soitto hovitoimittajalleni ja jo seuraava päivänä lähettipoika pimputti ovikelloa tuoden uuden kovalevyn. Viikonloppu meni sujuvasti elvyttäessä konetta uuteen uskoon. Mikäänhän ei tietenkään kertalaakista voinut asentua oikein, joten nyt on sitten hartiat ja hiirikäsi ihan jumissa koneen ääressä istumisesta.

Mutta olihan tuossa viime viikossa jotain hyvääkin. Yksivuotissynttäreiden kunniaksi neiti päätti armahtaa meidät vuoden kestäneiltä pätkäunilta ja hän alkoi NUKKUA yönsä heräämättä kertaakaan! Siis yhtäkkiä tuosta noin vaan ilman mitään. Kummastusta herätti vielä se, että vaikka neiti oli loppuviikosta aivan tukkoinen, hän silti nukkui yönsä heräämättä ja nukkuu muuten edelleen! Suorastaan juhlan paikka sanoisin.

Edit 12.9.07: Kuva lisätty