Olin eilen Purppurataivaan askartelutapaamisessa Klaukkalassa parinkymmenen muun innokkaan askartelijan kanssa. Elina demosi meille taustojen ja kalvokortin tekoa ja Mirvalla oli Purppurataivaan tuotteita myynnissä.

Jälkeenpäin jäi harmittamaan, ettei osallistujilla ollut nimilappuja, jotta olisi nimet jäänyt paremmin mieleen. Sen verran kuitenkin muistan, että istuin samassa pöydässä ainakin Sukarin ja Anittan kanssa ja oli tapaamisessa mukana aivan ihana pikkumieskin opettelemassa askartelun saloja joikaillen iloksemme aina välillä:)

Tapaamisessa oli myös arvonta, jossa onnetar suosi minua ja kahta muuta osallistujaa (ja illan lottovoitto sitten menikin sivu suun ;-).

Aloittelin tämän taustan tekoa tapaamisessa ja tein sen loppuun kotona. Sain korttiin lisättyä myös jo jonkin aikaa pöydällä pyörineen enkelin kuvan ja näin kortista tuli pienellä vaivalla joulukortti:

1256464263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvia tapaamisesta löytyy Mirvan ja Sukarin blogeista. Kiitos Elinalle, Mirvalle ja Koto-kahvilan omistajalle järjestelyistä ja toivottavasti jatkoa seuraa :D