Muutto saatiin pari viikkoa sitten suoritetuksi ja hengissä siitä selvittiin vaikka välillä päivän mittaan ei siltä tuntunutkaan. Onneksi lapset olivat mummulassa evakossa, koska jos he olisivat olleet paikalla niin muuttoa ei olisi saatu yhden päivän aikana hoidettua. Nytkin tehtiin kiitettävä 12 tunnin työpäivä.

Niinhän siinä kävi, että nettiyhteyksiäkään ei saatu ajallaan. Sen lisäksi, että meillä oli modeemi hajonnut niin Elisan asiakaspalvelu sössi työmääräyksensä niin, että tilattua asentajaa ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Ja kenelläkäs muulla virheet maksatetaan kuin asiakkaalla, tässä tosin vain kaikkiaan kolmen tunnin puhelimessa istumisen (ja josta 2,5 tuntia meni pelkkään jonotukseen) ja puolentoista viikon ylimääräisen odottelun muodossa. Saa nähdä tuleeko laskussa jotain hyvitystä asiasta. Ja voi että, kun raivostuttaa nämä ihanat asiakaspalveluihmiset, jotka lupaavat soittaa hetken kuluttua takaisin, mutta sen jälkeen heistä ei kuulu pihaustakaan.

Koti on vielä melkoisen mullin mallin, suurin osa muuttolaatikoista on saatu jo purettua, mutta paljon on vielä paikalleen laiteltavaa. Askarteluista ei ole vielä edes uskaltanut haaveillakaan, koska se vie sitten taas mennessään ja muut hommat jää tekemättä :D

Uusi koti on ihana ja muksuilla tilaa riehua. Pihatöitäkin olisi, mutta keli ei ole oikein ollut suosiollinen, joten ne taitaa suosilla jäädä ensi kevääseen.