Tällä viikolla olen ehtinyt kaikkien lääkäreissä ravaamisten (tällä viikolla aikaa meni yli 5 tuntia pelkkiin lääkärikäynteihin + apteekkireissut päälle) ja askartelujen lisäksi vielä ompelutöitäkin puuhastella vaikka neiti on ollut melkoinen sylikissa tämän viikon ja ompeluhetkiä olen päässyt pitämään vasta yön pimeydessä.

Olen ommellut neidin kummitädin uuteen kotiin lastenhuoneeseen tekstiilejä. Perjantaiksi ehdin saada valmiiksi kaksi rahin irtopäällistä (tai oikeastaan kolme, koska ensimmäisen jouduin purkamaan miltei kokonaan omasta mokasta johtuen ;-). Irtopäälliset kiinnitetään rahin pohjaan tarranauhoilla. Kappaverhon ompelu on keskeneräisenä ja sänkyjen päiväpeitot ja parit tyynyt odottavat vuoroaan.

631948.jpg

Eilen esikoinen valitteli kun ei ole shortseissa taskuja ja piti saada jotain leluja vietyä ulos. Ehdotin hänelle josko ompelisin olkalaukun niin ei olisi enää sitä ongelmaa. Tämä kävi hyvin pojalle ja kun sain vielä vapaat kädet kankaankin valintaan, niin lopputulos on tässä:

631949.jpg

Nalle Puhia se olla pitää! Ja pikkuvelikin sai tietenkin samanlaisen, pyytämättä ;-) Ihanaa kun nuo pojat eivät (vielä) rutise noista väreistä. Itse tykkään pojilla kaikista raikkaista ja kirkkaista väreistä, mutta sinisen eri sävyjä yritän välttää mahdollisimman paljon :D