tummaa ja vaaleaa paahtoleipää
Täyte:
300 g palvikinkkua
150 g Herbs & Chives soijalevitettä (*
2 dl raastettua ja valutettua tuorekurkkua
X-tra kevyt majoneesia
Kuorrutus:
Alpro maustamatonta soijajogurttia
X-tra kevyt majoneesia
Koristeluun leikkelettä, kirsikkatomaattia, kurkkuja jne.
Itse voileipäkakun teko-ohjeen löysin Aatun apajilla blogista. Voileipäkakku on tehty kääretorttutyyliin rullaamalla. Ensin levitetty pöydälle shakkiruutumalliin vaaleaa ja tumma leipää 4 x 4 ruudukkoon. Leivät kostutettu lihaliemellä ja päälle levitetty täyte. Sitten koko pohja kääritty tiiviille rullalle kuten kääretorttu ja nostettu jääkaappiin yöksi maustumaan. Seuraavana päivänä kuorrutettu ja koristeltu.
(* löytyy kaupoista useimmiten tofu-juustojen vierestä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.