Taas lipsahti pitkäksi tauko, mutta ei vain ole ehtinyt blogia päivittää.

Esikoisen koulunkäynti on tuottanut enemmän ja vähemmän harmaita hiuksia ja viimein toissa viikolla saatiin rattaat kunnolla käyntiin neljän kuukauden odotuksen jälkeen. Toivottavasti tässä saataisiin vielä jotain helpotusta koulunkäyntiin ennen kevätlukukauden loppua.

Eilen tultiin viikon lomareissulta Ylläkseltä, jossa oltiin vanhempieni ja veljeni perheen kanssa - 11 henkeä vajaan 60 neliön mökissä :) Noooh, mummu ja vaari nukkuivat matkailuautossa ja muutenkin sopu hyvin tilaa antoi ja edelleen kaikki ollaan puheväleissä eli hyvin se loma meni. Kaikki muut tosin "valittivat" kotiin päästyään kun on niin hiljaista, mutta miksi meillä ei ole hiljaista edelleenkään ???!!!

Itselläni onneksi loma vielä jatkuu tämän viikon, joten kun lapset menevät huomenna kouluun ja hoitoon niin täällä alkaa pyörremyrsky häärätä eli aloitan suursiivouksen kevään kunniaksi.

Keskiviikkona on vuorossa keskimmäisen 6-vuotissynttärit kavereille, joten sen jälkeen pääsee sitten taas siivoamaan ;-) No siivoamista täällä kyllä riittää vaikka kuinka paljon, kevätkin tuli vähän kuin varkain poissaollessamme ja nyt pitäisi jostain kätköstä löytää lapsille kevätvaatteita, ehjiä kumppareita, ohuempia tumppuja jne.

Tässä vielä pojan synttärikutsut, jotka tein pikapikaa ennen lomalle lähtöä:

1270464597_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leimasin:
High Hopes

Kortit leikattu Sizzixin stanssilla, kuvat sekä reunat väritetty Distress Inkeillä.

Leimat korteiksi: 64