Eipä tarvitse näillä paukkupakkasilla sängyssä palella kun pieni kuuma kekäle nukkuu vieressä. Ainoa "haittapuoli" tuossa kekäleessä on,  että se ei ole kovin hiljaista sorttia vaan pärähtelee itkeskelemään vähän väliä.

Neidille siis nousi eilen korkea kuume flunssan ja yskän seuraksi. Eikä se olo ole kovin mukavaa kun sattuu vähän joka paikkaan. Syödäkään ei voi kunnolla, kun nenä on tukossa ja vähän väliä yskittää :( Tänään sain hyvillä mielin nukkua päikkärit typyn seurana, kun ei muuten meinannut neidin päiväunista tulla mitään. Joka kerran kun yritin nousta pois neidin viereltä, niin neiti heräsi ja alkoi itkeä, joten ei ollut muuta vaihtoehtoa kun jäädä itse viereen nukkumaan. Toki mieluusti siihen jäin, sen verran oli viime yöltä univajetta eikä ne kotityötkään minnekään sinä aikana karanneet :D

Illalla kävimme lääkärissä neidin kanssa (tänään oli kuumetta parhaimmillaan 40 astetta), mutta ihan "terve" tyttö tuo oli, sitkeää virustautia kuulemma tai sitten vauvarokko, joka vain on sattunut tulemaan samaan aikaan flunssan kanssa. Ja oli lääkärissä käynnistä se hyvä puoli, että tuli käytyä ulkona pakkasessa ja näyttää siltä, että se kuivatti neidin nenää sen verran, ettei se mene enää aivan tukkoon. Hyvä elää toivossa, josko tämä yö menisi hiukan paremmin nukkumisen suhteen.