Olin eilen Riihimäen askartelutapaamisessa imemässä itseeni energiaa ja hyvää mieltä. Tapaamisessa oli minulle paljon uusia kasvoja kun en montaa kertaa ole eri tapaamisissa käynyt. Toki tuttuja nimiä löytyi blogien takaa, mutta livenä on vähän vaikea yhdistää kasvoja ja blogia.

Kiitos hyvästä seurasta vierustovereilleni Ninarskulle, Riitalle ja Skräpteekin kaupantäti Miialle, hekin kaikki uusia tuttavuuksia minulle sekä tietenkin kiitos myös kaikille muillekin tapaamisessa olleille ja erityisesti tapaamisen järjestäneille Karitalle ja Sarille.

Sain tapaamisessa jopa yhden kortin tehtyä, tätä toki edesauttoi se, että tapaamisen ohjelmaan kuului kortin teko luonnoksen pohjalta ;-)

1271608845_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leimasimet:
The Greeting Farm (tyttö)
Onnittelut-teksti leimattu Ninarskulta

Leimasin on taas näitä ihania molopäitä, joka tuli juuri viikolla ja jota pääsin testaamaan vasta tapaamisessa. Paperivalinta (Fabriano) oli täysin väärä musteilla väritystä ajatellen, mutta kello tikitti ja jotain piti valmiiksi saada niin auttanut jäädä surkuttelemaan. Ja kyllähän tuo julkisesti askartelu tietenkin hieman loi paineita, kun normaalisti kotona väkertää korttejaan ylhäisessä yksinäisyydessään :)

Ihana tapaaminen kaiken kaikkiaan ja kyllä tuollaiset tapaamiset kotiolot voittaa ihan 10-0 :D

Leimat korteiksi: 67