Tänään juhlittiin tämän vuoden viimeisiä synttäreitä eli nyt vuorossa oli perheen rinsessa, joka täytti huikeat 2 v. Eipä ole minun pääkoppani kovin hyvällä muistilla siunattu, muistin taas vasta viime yönä, että neitosella on synttärit tänään (edellisen kerran muistin asian mennä viikolla). Pikapikaa väsäsin yöllä kortin typylle ja tänään töiden jälkeen piti vielä kurvata kaupan kautta ostamassa synttärilahja.

Mies oli vuorostaan käynyt ostamassa kakun (kun ei tullut mieleen sitäkään tehdä), joten saimme juhlia illalla ihan kakun merkeissä. Illan vielä kruunasi neidin kummien yllätysvierailu juuri siihen aikaan kun kakku nostettiin pöytään. Melkein voisi sanoa, että pienistä juhlista tulikin kunnon yllätyssynttärijuhlat. Tänä vuonna onkin jäänyt kaikkien muiden perheenjäsenten synttäreiden juhlinta hiukan heikoille kantimille.

Hiukan neiti oli pää pyörällä mitä ihme mekastusta ja touhua tämä oikein on, kun yksi sun toinen laulaa lurauttaa onnittelulaulun ja tunkee pakettia käteen sekä haluaa halitella ;-) Neiti alkoi lämmetä vieraille vasta siinä vaiheessa kun vieraat olivat kotiin lähdössä. Ja sai se kummisetäkin lopulta neidin syliinsä niin, ettei meinannut kotiin lähdöstä tulla mitään.