Eipä sitten todellakaan pojan huoneen remontti ole edennyt ihan alkuperäisen suunnitelman mukaan :( Tapetteja poistaessa huomasin, että pohjatyöt olivat suurin osin tekemättä (tapetilla näköjään saa peitettyä aika paljon), joten rempasta sitten tulikin vähän odotettua isompi työmaa. Kuvittelin pääseväni niin helpolla että tapetit vain pois ja maalit tilalle ja se olisi siinä. Onneksi esikoinen ei ollut pahoillaan siitä että huone on vähän vaiheessa vielä kun hän kotiutui, oli vain ylipäätään iloinen, että äiti viimein aloitti sen rempan mistä on ollut puhetta...

Kävimme viikonloppuna Tampereella sukuloimassa ja samalla kertaa pääsimme käymään miehen kanssa teatterissa katsomassa Vuonna 85 Remixin. Minua pitkään harmitti kun en päässyt sitä ensimmäistä versiota katsomaan aikoinaan, mutta tämä onneksi hyvitti sen.

Yövyimme veljeni pihassa matkailuautossa ja yövyttiin muuten autossa ensimmäistä kertaa sitten syyskuun jälkeen, joten vähiin on jäänyt meidän perheen reissailut viime aikoina. Olikin ihana nähdä veljen vaimoa ja lapsia (ja ehkä vähän veljeäkin ;-) pitkästä aikaa ihan livenä. Facebookin avulla nykyään pysyy suht hyvin mukana elämän menossa, mutta kun alkaa miettiä niin siitähän oli tosi monta kuukautta kun olimme viimeksi nähneet. Lapsetkin olivat iloissaan nähdessään serkkujaan pitkästä aikaa.

Sunnuntaille sovitut kotimatkavierailut sitten peruuntuivatkin tautisista syistä... ei tosin meidän taudeista johtuen vaan vierailupaikkojen, joissa olisi ollut esim. tarjolla vatsatautia ja sen semmoista, mutta päätimme jättää tällä kertaa kierroksen väliin ihan vain itsekkäistä syistä... Niin todellakin, meillä vihdoin ollaan suurin piirtein terveinä tällä hetkellä, kun viikon alkupuoli meni taas pienemmillä lapsilla sairastaessa, joten toivotaan että nyt lapset hetken pysyisivät terveinä.