Tuollainen Känkkäränkkä noita on viihtynyt meillä vähän turhan paljon tällä viikolla. Ei  kukaan haluaisi sitä hetkeksi aikaa kylään?

Nuoremmalla pojalla on ollut useita kohtaamisia Känkkäränkän kanssa tällä viikolla. Useana päivänä pikkumies on mennyt päiväunille Känkkäränkän saattelemana ja sieltä myös herännyt Känkkäränkkä  seuranaan, joten illat ovat olleet melkoista showta.

Neitiä allergiat taas kiusaa ja se pistää kiukututtamaan ja valvottamaan. Neidin viime yön unisaldo oli huimat 5 h. Tänään aamupäivällä otti 2 x vartin unet ja päikkäreille neiti lopulta taintui vasta kolmelta iltapäivällä. Sissi mikä sissi. Tänä iltana ei kylläkään pahemmin kiukutellut ja nätisti nukahti kylvyn jälkeen (ihmettelisin jos ei olisi nukahtanut tuolla valvomisella).

Ja tähän vielä kun lisätään omat väsymyksestä johtuvat kiukutteluni, niin en yhtään ihmettele miksi mies niin iloisesti aamuvarhain lähtee töihin :D

Jotain positiivistäkin tässä viikossa on ollut. Viime yönä ja tänä aamuna satoi lunta pitkästä aikaa ja se sai pojat hyvälle tuulelle. Molemmat mennä viuhtoivat ulkona koko aamupäivän ilman suurempia kahnauksia. Esikoinen tokaisi innoissaan ulko-oven avattuaan "Voi pojat, lunta!" mikä pisti hiukan naurattamaan.

Toivottavasti Känkkäränkkä olisi lähdössä jonnekin muualle viikonlopun viettoon, koska meille on tulossa mummu ja vaari kylään pitkästä aikaan. En ole edes vielä pojille kertonut asiasta, koska tiedän minkä  hepulin pojat saavat asiasta kuultuaan. Heillä kun on ollut mummua ja vaaria kova ikävä.