Tämän kevään ensimmäinen mökkiviikonloppu on takana. Ehdittiin mökille vasta myöhään perjantai-iltana, mutta silti pojat ehtivät hetken peuhata mummun ja vaarin kanssa ennen nukkumaan menoa. Lauantaipäivä meni touhutessa ja äitienpäiväkahvitellessa. Mökillä kävi lauantaina vieraita, kun isomummu piipahti miehensä kanssa sekä lasten serkkutyttö äitinsä kanssa. Pojilla touhua riitti serkkutytön kanssa eikä neidiltäkään vauhtia puuttunut vaikkei muiden perässä pysynytkään. Neiti istuskeli viltin päällä ulkona ja mutusteli ruohoa heti kun vahtiva silmä vältti ;-)

Tänään kävimme toisen isomummun luona toivottamassa äitienpäivää sekä esikoisen ja neidin kummien  luona katsomassa traktoreita. Esikoinen oli aivan taivaassa kun hän ensin pääsi sellaisen vanhan avohytillisen traktorin kyytiin ja sen jälkeen vielä isomman umpihytillisen traktorin kyytiin (älkää minulta kysykö niiden merkkejä) :D Ja sisällä esikoinen löysi kasan kummisedän traktorilehtiä, niin eihän sitä kotiinlähdöstä sen jälkeen meinannut tulla yhtään mitään. Pikkuveljelle taas riitti pelkkä traktoreiden katselu. Kyytiäkin hänelle tarjottiin, mutta ei kelvannut. Kyllä taas pojilla puheenaihetta riittää kavereille pitkäksi aikaa. Melkein sanoisin, että ihme olisi ellei esikko ammattiaan tuolta työkonemaailmasta itselleen löydä sitten kun se aika koittaa, sen verran kaikkia työkoneita poika on tässä kohta neljä vuotta kuolannut.

Neidillä on sopivasti vierastamiskausi päällä, joten oli kiva käydä kylässä kun joka vierailupaikassa neidillä oli ensi alkuun suu mutrussa ja pää hautautui äidin kainaloon, josta sitten varovaisesti kurkittiin maailman menoa ;-)

-----

Kuinka TYHMÄ sitä pitää oikein olla kun ei osaa laskea yksi plus yksi on kaksi? Torstaina aloitettiin neidille antibioottikuuri ja vasta tänään tajusin, että typyhän on allerginen tuolle antibiootille mitä hänelle määrättiin. Ihmettelin kyllä jo perjantaina, että miten on mahdollista, että neidillä alkoi nuha ja limainen yskä vaikka samaan aikaan syö antibiootteja, mutta ihmettelyksi se silloin jäi. Ekan yön neiti kuitenkin nukkui kunnolla (varmaan johtui alkuviikon valvomisesta) ja sitten taas yökukkumiset jatkuivat. Kaiken lisäksi neidille tuli ihottumaa suupieliin kuurin aloittamisen jälkeen.

Tänä iltana vasta aloin laskea sormilla asioita yhteen ja naps, siinähän se taas olikin. Aivan selvät oireet silmien edessä. Ehdin kuitenkin tämän illan annoksen jo antaa, joten ensi yö kärvistellään vielä. Huomenna on sopivasti neuvolalääkäri, joten hän saakin katsoa korvat samalla onko jo parantuneet vai onko tarvetta toisenlaiselle lääkekuurille. Miksi sitä ei koskaan opi vaan pitää aina "kiusata" pientä lasta omalla kykenemättömyydellä yhdistää asioita???