Jälleen oli aika jatkaa matkaa. Eilisestä vesisateesta johtuen siirsimme Tropiclandiaan menon tälle päivälle toivoen hiukan parempaa säätä. No aamulla ei enää satanut, mutta tuuli, joten päätimme heti aamusta mennä ensin polskimaan ja vasta sen jälkeen jatkaa matkaa ettei jää uintireissu kokonaan tekemättä.

Neiti oli ensimmäistä kertaa uimassa ja hiukan ensi alkuun meteli ja iso määrä ihmisiä jännitti. Aika pitkään neiti vain istui altaassa katsellen muiden menoa, mutta rohkaistui lopulta itsekin liikkumaan. Jopa niin hyvin, että ennen poislähtöämme hän päätti näyttää taitonsa meille ottamalla altaassa ensiaskeleensakin <3 Neiti on opetellut juhannuksesta lähtien seisomaan ilman tukea ja päätti sitten samaan syssyyn ottaa ne ratkaisevat ensiaskeleensakin.

Pojat pulikoivat antaumuksella ja esikoinen jopa uskaltautui isossa vesiliukumäessäkin käymään ensin minun ja sitten miehen kanssa. Nuoremmalle pojalle vielä riitti tavalliset liukumäet. Esikoinen halusi myös käydä ulkovesipuistossa ja koska tänne asti oli ajettu ihan vesipuiston takia niin olihan sinne ulos lähdettävä palelemaan. Hiukan oli vilu tuulen puhaltaessa märkään ihoon ilman lämpötilan ollessa vajaat 17 astetta, hurrr. Yksi iso vesiliukumäki laskettiin pojan kanssa yhdessä ja sitten kävin yhden isomman laskemassa yksin.

Uinnin jälkeen teimme autossa nopean lounaan ennen kuin jatkoimme matkaa. Nyt kohteenamme oli Kokkola, jonne miehen lapsuudenystävä perheineen oli muuttanut viime talvena.

jatkuu...